Qui Som



Com a llegat de l’Obra Social de Caixa Penedès, la Fundació Pinnae ha heretat la Residència Inglada Via de Vilafranca del Penedès, una llar que acull en règim residencial a persones d’avançada edat de la comarca, oferint-los l’assistència integral, humana i professional per a què puguin viure amb el confort, seguretat i tranquil·litat que necessiten.

Amb aquest objectiu, des de l’any 1957 la residència ha atès a persones majors de 65 anys amb o sense limitacions físiques i que conserven la seva capacitat d’autonomia per a realitzar les activitats de la vida diària però que necessiten disposar de serveis d’assistència i de supervisió qualificada en el camp social i sanitari, d’acompanyament personal, tracte familiar i de proximitat, a més de gaudir d’un ambient agradable i lliure de barreres arquitectòniques.

La Residència Inglada Via, s’erigeix en un edifici catalogat que data dels primers anys del segle XX. A partir de l’any 2006 emprèn una renovació i rehabilitació total de l’edifici i les instal·lacions en el qual posa a la disposició de la Fundació que gestiona la Residència un equipament d’alta qualitat amb vocació de referent en l’atenció a la gent gran, i tot sota l’atenció d’un ample i qualificat equip de professionals per atendre als seus residents, que van arribant a etapes de major dependència física i/o cognitiva en la seva evolució natural. Amb voluntat d’evolucionar cap un servei cada vegada més integral, es preveuen actuacions que permetin disposar d’unitats d’atenció especialitzades.

Equip de professionals de la Residència Inglada Via

Directora

 
Marga Padullés
Pedagoga i Logopeda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...